HDC Lakeside paas rit. Zondag met de 1ste paasdag is het weer zover, de HDC Lakeside organiseert samen met de Quicksilver bar een motor tour tocht. De verzameling is bij de Quicksilver bar. Vanaf 12.00 uur is de verzameling om te beginnen met een koppie koffie of thee, om daarna rond de klok van 13.00 uur te gaan starten met de tour tocht. kosten voor dit evenement bedraagt € 10.- voor versnaperingen voor onderweg.

Het is zover, Alex Lindeboom al 12,5 jaar aan het roer in Beer. Dat betekent dat het tijd is voor een feestje! We gaan daarom ook het weekend van 23 tot 25 Februari gebruiken om dit te vieren.

Elke zondag is het café geopend vanaf 17.00 uur. Voor de voetbal liefhebbende café bezoeker hebben we dan ook altijd wel een wedstrijd te aanschouwen! Ook is de keuken vanaf 17.00 uur geopend voor een lekker broodje beer, saté, biefstuk of en tosti.

Quick 2.0 is een feit! We hebben het café nieuw ingeblazen. De bar is vernieuwd en verkleind, waardoor er meer ruimte ontstaat voor de gasten. Binnen biedt de Quicksilver Bar nu ruimte voor circa 100 personen.