Kermis 2019

16 t/m 20 Aug

Het 3de weekend van Augustus staat weer centraal voor 1 van de gezelligste kermissen van West-Friesland, Kermis Wervershoof!

De kermis staat weer voor de deur!!
Wij mogen weer een fantastisch programma presenteren aan jullie om dit feest zo gezellig mogelijk te maken!

Vrijdag starten we met de altijd druk bezochte Kermis Kick Off op het achterplein, vanaf 21:00 uur is iedereen van harte welkom.

Zaterdag, als de weg weer afgesloten is voor verkeer, gaan we de feestende menigte weer opwarmen met de beats van DJ Jos.
Rond 23:00 uur komt Rob Lee de dans overnemen tot 01:30. Binnen is vanaf 00:00 uur Joost Lakeman and friends bezig met de afdans sessie.

Zondag gaan we lekker rocken vanaf 16:00 uur met de top Stones coverband ‘Gimme Shelter’. ’s Avonds rond de klok van 20:00 uur komt DJ Jeroen ervoor zorgen dat de voeten van de vloer komen.

Maandag starten we de dag met de Amsterdamse middag met verschillende artiesten die het volk laat meezingen en swingen. In de avond komt DJ Jos weer het feest afsluiten.

Dinsdag hebben we weer uiteraard de laatste deun voor de vroege vogels, met het wisselen van de ochtend naar de middag komen Niels van der Gulik en Jos Kolenberg met de vrienden weer lekker rocken. Alice Springs is er dit jaar wederom weer met hun super repertoire, zij zorgen weer voor feest op de straat. DJ Maulr neemt het in de avond over van de mannen en gaat de gezelligheid voortzetten! Om de Kermis eens goed af te sluiten hebben we Chris DeLuxe weten binnen te halen en deze DJ is bekend van radio 538 van de Verrückte Stunde.

Tijdens de kermisdagen zondag tot dinsdag is het terras achter de Quick geopend vanaf 15:00 uur om te genieten van een biefstuk, sate, hamburger of broodje warm vlees.