Shotjes avond by MOVE Cocktails. Vanavond gaan we het weekend goed afsluiten en ons klaar maken voor de feestdagen en wat hoort er bij een goede weekafsluiting...? Ff een Shotje idd. Daarom is vanavond een specialist op het gebied van overheerlijke shotjes onze kant opgekomen om jou te voorzien het shotje van je dromen!

Heb je nog oranje munten van de Quicksilver in je lade of in je potje zitten dan is deze maand nog je laatste kans om ze in te wisselen voor consumpties in de bar! Na 31-12-2018 worden deze munten niet meer aangenomen!

Regelmatig gaan wij van de Quicksilver bar er een leuke week aanbieding uitgooien! Hoe kom ik erachter wat het is? Nou neem even een kijkje in de bar en houdt de reclame schermen goed in de gaten! Daarop komt te staan wat er de komende tijd in de Quick te beleven valt, waaronder dus ook de aanbiedingen!! Dus een kleine moeite om gezellig even langs te komen in kleinste maar o zo gezellige café is helemaal niet verkeerd!

Het jaarlijks terugkerend evenement De Beer Top 100! De meest begeerde top100 allertijden van jullie, door jullie! Het is al jaren een feit dat er met nieuwjaarsdag wat te beleven valt in de Quicksilver bar. Ook dit jaar gaan we er weer voor met de Beer Top 100! De lijsten van dit schitterende evenement zijn bij de bar NU verkrijgbaar!

Het is weer de tijd van het jaar op de radio en tv om te horen en zien. De Top2000! Wie kent dit fenomeen niet? Daarom is er voor de liefhebbers een interactieve quiz bedacht om te kijken hoeveel zij hiervan af weten.